1. Acceseaza „Contul meu” si creaza-ti un cont personal introducand datele tale personale – foarte important „Adresa de facturare” si „Adresa de livrare”. Acest cont creat va fi salvat automat, astfel ca la o noua comanda nu va mai trebui sa parcurgi aceasta etapa.

2. Dupa crearea contului acceseaza „Comanda” / „Inapoi la Magazin” / „Adauga in cos” – selectezi produsul dorit si il adaugi in cosul de cumparaturi/ „Actualizeaza” – poti vedea toate produsele comandate, cantitatile si costul total/Apoi:

* „Spre Magazin” – daca vrei sa continui cumparaturile

sau

„Continua” – Daca Nu mai vrei sa continui cumparaturile apoi ai doua optiuni: 

** daca ai cupon promotional – „Continua” – daca vrei sa inchei comanda/ introdu codul promotional si „Aplica Cupon” –  numai daca beneficiezi de vreun cupon promotional/”Plaseaza comanda” si definitivezi comanda/ primesti pe email factura emisa automat cu datele introduse de tine la „Adresa de facturare” de la crearea contului tau personal.

sau

*** daca NU ai cupon promotional – „Continua” – daca vrei sa inchei comanda/ „Plaseaza comanda” si definitivezi comanda/ primesti pe email factura emisa automat cu datele introduse de tine la „Adresa de Facturare” de la crearea contului tau personal. 

Inaite de ati trimite comanda TE VOM SUNA PENTRU CONFIRMARE, deci introdu corect numarul tau de telefon! Fara aceasta CONFIRMARE TELEFONICA nu se va livra comanda!